Over JOIJ

Jonge Ondernemers IJmond of kortweg JOIJ is er voor jonge* ondernemers. Op evenementen van JOIJ kun je netwerken om samen één of meerdere doelen van netwerken te bereiken. Lees hieronder wie wij zijn, voor wie en wat wij te bieden hebben.

Wat is JOIJ? JOIJ is een ondernemersvereniging, opgericht in 2006 als Jong MKB IJmond. Op 12 mei 2009 is deze naam statutair gewijzigd in Jonge Ondernemers IJmond. Hiermee kwam tevens de band met MKB Velsen en MKB IJmond te vervallen.

JOIJ is een eigentijds netwerk voor alle jonge ondernemers die woonachtig of bedrijfhoudend zijn in de regio IJmond. Hiertoe behoren gemeenten aan beide zijden van het Noordzeekanaal, te weten Beverwijk, Heemskerk, Uitgeest en Velsen.

Voor wie is JOIJ? JOIJ richt zich met name op ondernemers die jong van jaren of jong van geest zijn, enthousiast en ambitieus bezig met hun - soms prille - bedrijf. Die daarnaast af en toe behoefte hebben aan informatie over recente ontwikkelingen en trends. Die antwoord zoeken op vragen en die energie krijgen van inspirerende gedachtewisselingen. Of die gewoon zin hebben in een gezellig gesprek met gelijkgestemden.

JOIJ is voor kleine en grote ondernemers die hun netwerk willen uitbreiden en hun kennis en ervaring willen delen. Omdat samen werkt.

Wat doet JOIJ? Voor haar leden organiseert JOIJ jaarlijks meerdere activiteiten. Onze bijeenkomsten zijn laagdrempelig en hebben soms een informatief karakter. Maar altijd zonder saai te zijn. Zowel qua locatie, sprekers als onderwerpen zoeken we naar een actuele, vernieuwende en eigenwijze invulling.

Bestuur 2011 Saskia Brenninkmeijer (tot april 2011)
Mark Ettema (voorzitter)
Mark Kruithof (penningmeester)
Paul Luijting (tot april 2011)
Ed van Roon
Abeer Soeterbroek

BESTUUR 2010

JOIJ bestuur 2010

v.l.n.r.:
Saskia Brenninkmeijer, Mark Kruithof (penningmeester), Robbert Poort, Marjon Borsboom, Mark Ettema (secretaris), Abeer Soeterbroek, Paul Luijting (voorzitter)